torsdag 22 december 2011

Några bilder från julshowen!

Ojojoj! Plötsligt hittades några bilder från julshowen i tisdags! Tänkte ladda upp några, höhö. ;)





Bilderna som jag lagt upp är tagna i slutet av pjäsen. Då dansar vi alla och ett bildspel rullas upp bakom oss. Som ni ser, väldigt vackert.

Juste! Jag har inte berättat om vad exakt pjäsen handlade om va?

Det var såhär, en kall morgon vaknar tomten upp och vet inte var han är. Rudolf blir tagen av polisen och på grund av detta kan inte tomten och hans nisse ta sig hem.
Borta i nordpolen blir tomtemor allt oroligare och ringer till Gud, så han kan skicka ett par skyddsänglar från tomtemor till tomten. Tyvärr har Gud slut på skyddsänglar och skickar sångänglar istället.
Tomten hittar ett nummer i sin ficka och försöker ringa det. Då kommer han fram till den ryska maffian som är villig att hjälpa tomten. Fast när ryska maffian får reda på att tomten har haft det lite för roligt med deras dotter och son, som för övrigt är horor, är maffian redo att döda tomet.
Plötsligt, kommer Tingeling och hjälper tomten att inte bli dödad och utlovar maffian en semester om de hittar Rudolf.
Maffian hittar Rudolf och tomten åker tillbaka hem. Under den tiden så har tomtemor blivit så förtvivlad så att hon ligger med Arne Vajse och blir påkommen av tomten.
Då får man reda på att det är nissarna som står bakom det hela! Nissarna jobbar under dåliga omständigheter och vill ha en förbättring, så de besluter sig för att förstöra julen. Det är därför de drogar tomten och skickar honom till Rysslan och gör så att tomtemor blir attraherad till Arne Vajse.
För att göra en lång historia kort så kommer maffian in och säger åt alla att gå till domkyrkan istället, och då visar den ryska maffian några bilder som deras ryska spioner tog häromkvällen.
SLUT.







Nu vet ni! Tyckte det var riktigt roligt i alla fall och jag fick grymt många komplimanger! Puss och God Natt!







Förlåt Nadja, kunde inte låta bli. Tyckte bara det var så roligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar