onsdag 1 februari 2012

Jag fryser så mycket så det gör ont!

Sitter på matematiska specialiseringen och ritar och är inne på weheartit. Vilken dag, vilken dag! Jag gillar inte onsdagar för onsdagar gillar inte mig!

Först, så glömmer jag ladda mobilen, så min mobil dör under skoldagen. Då försöker Fanny få tag på mig via Cesar och tillslut så får hon det. Hon ringer och säger "Alex, du skulle ju med mig till ungdomsmottagningen och vi ska vara där nu, jag vet inte var det är!" så jag guidar henne fram och springer dit. När jag väl kommer dit så står Fanny utanför och säger "vi är en timme tidiga, jag tänkte fel" så då gick vi bara runt tills en timme gått, sen satt vi där inne och snackade och gick runt till apotek och grejade. Efter det var det lektion! Så det är liksom, jag har ganska lång lunch idag ju men jag fick inte ens mat. Det har nu orsakat smärta i mina leder. Otrolig smärta. Så nu sitter jag och fryser.

9gag är nere och jag måste plugga idag. Måste, måste, måste, måste, måste! Har ritat hela dagen idag också, istället för att göra något värt. Jag önskar jag kunde byta min "talang" att rita mot något mer värt. Visst det är kul att kunna rita men inte nödvändigt och hjälper mig inte i skolan.


Har kakor hemma. Natta och Alex kakor. Nomnomnomnom. Så ska äta dem när jag kommer hem. Ska hjälpa Fanny att flytta först. Kanske kolla möbler också. Håhå. Lite synd att hon och jag inte kommer bo i samma korridor längre. Okej, hon flyttar bara till den andra korridoren, fem meter, men ändå! 


Bilden säger "jag kan visst få in hela kakan i munnen på en gång....eller?". Precis så jag tänkte. 

Så jävla trött jag är också och jeansen sitter konstigt. Sen tror jag att jag får mens snart och jag har inte köpt mina p-plåster än och man måste sätta på första plåstret på första mens dagen. Annars får man vänta en månad. Jag ska få plåstren för rabatterat pris men kvinnan på apoteket var osnäll nog att säga att jag inte alls kommer få rabatt i Södermanlands län när jag är bokförd i Stockholm, men det är Fanny också och hon fick sina jävla p-piller fett mycket billigare. Varför är världen emot mig för?

Börjar bli lite varmare. Matten har slutat och jag sitter i ett mörkt, ensamt klassrum, längst upp i en annan byggnad och väntar på Fanny. I min underbara ärt-jacka. Älskar den. Så jävla fantastisk och underbar jacka som förvandlar mig till en ärta. 

Ska göra lite matte nu, see ya!

1 kommentar:

  1. Massa synd om dig!<3
    ÅHH, våra kakor! :D<3
    Prata med apoteket igen. ^^<3

    SvaraRadera