tisdag 7 februari 2012

Lång dag, lång dag...

Hejsan! Sitter på matte specialiseringen just nu. Har kakor i min väska för idag har jag en lång dag! Idag går jag till halv sju, oj oj oj liksom! I alla fall, har matte nu, fysik efter det, historia efter det och till sist latin. Har latin prov imorgon så har en extra latin lektion idag. Kommer plugga som in i helvete de här dagarna. Har som sagt franska och historie prov på fredag också. Nästa vecka har jag kemi prov och inte nog med det så ska jag skriva på Allegorier på engelska. Plus en svenska berättelse som jag måste fixa till. Suck suck.

Det där jävla p-plåstret förresten. Har haft mens i en vecka nu. Kommer förmodligen blöda mer. Har bestämt mig för att inte använda p-plåster typ. Inte nu i alla fall. Ska säga det till pojkvän sen.

Lite kul att min matte lärare lär ut "party trick" med massa trianglar och cirklar och grejor. Jag är så trött. Mina ben är helt döda och jag är minst lika död som benen.

Gjorde te när jag hade lunch och fick sen veta att min lektion börjar en halvtimme tidigare så hann aldrig dricka mitt te. SUCK. På tal om te så ska ni få se något lite senare. *blink blink*




Jaa, såhär uttråkad ser man ut. Underbart.

Puss och ha en bra dag!

1 kommentar:

  1. Lider med dig! Massa synd om dig!
    Söt bild! :)
    Varför sluta med plåstren? ^^

    SvaraRadera